Termeni și condiții

Înainte de a plasa o comandă pe site-ul nostru, te rugăm să citești acești Termeni și Condiții, care reprezintă acordul tău cu privire la plasarea unei comenzi pe www.tipart.ro

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin acceptarea ”Termeni și condiții”, accepți necondiționat ca datele tale cu caracter personal să fie incluse în baza noastră de date și anume, a SC MONTECRISTO ART SRL.

Dacă nu accepți acești Termeni și Condiții și nu completezi câmpurile cu datele tale în formularul de comandă, comanda ta nu va fi procesată, respectiv nu o vei putea plasa pe site. Colectarea datelor cu caracter personal au și alte motive: cercetarea pieței, informarea clienților cu privire la comandă, campanii de marketing, monitorizarea vânzărilor, comportamentul utilizatorilor pe site, emiterea facturilor fiscale. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii 506/2004, SC SC MONTECRISTO ART SRL. se obligă să administreze datele cu caracter personal în condiții de siguranță și doar în scopurile menționate mai sus.

Factură

Vei primi factură odată cu produsul livrat. Avem mai multe modalități de plată: fie cu cardul, fie prin sistem ramburs (atunci când primești tabloul), fie prin transfer bancar

Livrare

Livrăm comenzile de pe site-ul www.tipart.ro prin intermediul Curier ….., pe întreg teritoriul României.

Livrarea are loc în decurs de 3 zile lucrătoare, cu un apel telefonic în prealabil. Comenzile plasate în zilele de vineri, sâmbătă, duminică sau în perioada sărbătorilor legale vor fi livrate începând cu prima zi lucrătoare de după. Dacă ești în afara țării, vom stabili condițiile de livrare și cheltuielile aferente acesteia pe care ți le vei asuma.

Retur

Dacă ai comandat un produs standard, cu dimensiunile oferite pe site și nu am lucrat adițional la comandă, atunci returnezi produsul și îți rambursăm suma plătită în decurs de 5 zile lucrătoare.

Dacă, însă, ai comandat un produs personalizat, la care s-a lucrat adițional, atunci NU putem accepta returul. Tocmai de aceea este important să ne livrezi cât mai multe detalii la crearea produsului tău pentru a fi satisfăcut pe deplin de rezultat. MONTECRISTO ART supervizează minuțios fiecare produs pe care îl creează și îl pregătește ulterior pentru a fi livrat în siguranță. În cazul în care comanda a fost deteriorată în timpul livrării din cauza unor situații neprevăzute, aceasta va fi returnată și înlocuită cu alta. Prelucrăm reclamațiile cu privire la produsele livrate în decurs de 24 de ore de la livrarea comenzii. În caz de retur, se rambursează doar suma integrală a comenzii, NU și alte despăgubiri. MONTECRISTO ART își asumă cheltuielile aferente în caz de retur sau livrare a unei comenzi noi, înlocuite. În timpul prelucrării fotografiei pentru tablou, aceasta poate suferi ușoare modificări de culori.

Situații de forță majoră

În caz de situații excepționale, ambele părți, atât Clientul, cât și Vânzătorul sunt scutiți de răspundere în ceea ce privește nerespectarea/întârzierea obligațiunilor din Contract.

Situații de forță majoră sunt situații imprevizibile ce nu pot fi evitate și dacă nu se rezolvă în decurs de 15 zile, ambele părți au dreptul să notifice despre încheierea contractului fără pretenții ulterioare de daune sau nerespectări ale obligațiunilor

0
    0
    Your Cart
    Coșul dvs. este golReveniți la magazin