Ți-am pregătit mai jos un tutorial video pentru a-ți crea tabloul dorit. Simplu și ușor, în câțiva pași!
Ai întrebări? Găsește răspunsul mai jos. Dacă nu este în lista de întrebări frecvente, contactează-ne și te ajutăm cu mare drag!

Avem mai multe modalități de plată: fie cu cardul, fie prin sistem ramburs (atunci când primești tabloul), fie prin transfer bancar.

După ce plasezi comanda, în blocul COȘ vei vedea un câmp ”Adaugă un cod promoțional sau un voucher”. Introdu codul, apoi fă click pe ”Procesează” pentru a verifica codul. Dacă e valid, va funcționa!

Mergi la blocul ”Contacte” și ia legătura cu noi, completând formularul. Te vom ajuta cu drag

Desigur. Mergi la blocul ”Contacte” și ia legătura cu noi, completând formularul. Te vom ajuta cu drag.

Aici ai 2 opțiuni: dacă ai comandat un produs standard, cu dimensiunile oferite pe site și nu am lucrat adițional la comandă, atunci returnezi produsul și îți rambursăm suma plătită în decurs de 5 zile lucrătoare. Dacă, însă, ai comandat un produs personalizat, la care s-a lucrat adițional, atunci NU putem accepta returul. Tocmai de aceea este important să ne livrezi cât mai multe detalii la crearea produsului tău pentru a fi satisfăcut pe deplin de rezultat.

Deși ne străduim să primești produsul în siguranță, se mai întâmplă și unele situații imprevizibile. Te rugăm să ne trimiți o fotografie cu starea produsului și noi îți creăm unul nou, la fel, în cel mai scurt timp posibil.

La momentul actual livrăm doar pe teritoriul României. Dacă locuiești în altă țară și dorești să faci o comandă la noi, contactează-ne pentru a stabili prețul adițional de livrare în afara țării.

În decurs de 3 zile lucrătoare, de luni până vineri, cu excepția perioadelor de sărbători legale. Sunt perioade în care avem multe comenzi, de aceea comanda poate dura până la 7 zile lucrătoare. Însă vei fi anunțat în prealabil despre acest lucru.

Acceptăm fișiere cu dimensiuni de până la 100MB. Dacă fișierul tău este mai mare, contactează-ne și vom găsi împreună o soluție.

0
    0
    Your Cart
    Coșul dvs. este golReveniți la magazin